RSPO Supply Chain certificering

Voor Wie?

Alle bedrijven die actief zijn in de palm olie handelsketen en die een palmolie houdend product inkopen en fysiek ontvangen, moeten volgens de RSPO Supply Chain Certifications standaard gecertificeerd zijn om te mogen claimen dat een product voldoet aan de door de RSPO gestelde eisen. Deze eis is van toepassing tot en met de producent van het eindproduct (end product manufacturer). Handelaren en distributeurs hoeven niet RSPO gecertificeerd te zijn. Deze kunnen volstaan met het aanvragen van het RSPO lidmaatschap en het aanvragen van een RSPO handelaars of distributeurs licentie. 

Hoe certificeren?

Afhankelijk van de totale hoeveelheid palmolie producten die uw bedrijf gebruikt, kunt u kiezen voor deelname aan onze RSPO groepscertificering of voor het aanvragen van een individuele (=bedrijfsgebonden) RSPO certificering. Gebruikt uw bedrijf minder dan 500 ton aan palmolie producten per jaar, dan is deelname aan onze RSPO groepscertificering mogelijk. Gebruikt uw bedrijf meer palmolie, dan zult u ten allen tijde een individuele certificering moeten aanvragen bij een onafhankelijke certificerende instantie. Daarnaast moet uw bedrijf een RSPO lidmaatschap aanvragen (dit is bij deelname aan onze groepscertificering niet nodig!).

Onze dienstverlening

Welke keuze u ook maakt, wij kunnen u altijd ondersteunen bij het opzetten van een RSPO managementsysteem. Alioth heeft ruime ervaring in het begeleiden van bedrijven bij het behalen van een RSPO certificering. Verbruikt u minder dan 500 metrische ton aan palmolie(producten)? Dan is deelname aan onze RSPO groepscertificering voor u wellicht een heel interessante optie.

Tijd om kennis te maken?

Bel, mail of chat dan met ons.

 

 

RSPO Groepscertificering

Gebruikt u relatief weinig palmolie? Dan is deelnemen aan onze RSPO groeps- certificering voor u een hele interessante optie! Goedkoper en simpeler certificeren is niet mogelijk.

Simpel omdat Alioth u helpt bij het opzetten en implementeren van uw RSPO managementsysteem.

Goedkoop omdat de kosten van de RSPO certificering gedeeld worden met de andere deelnemende bedrijven. Bovendien betaald u niets extra voor onze advisering!

Voorwaarden

  • Uw totale jaarlijkse palmolie gebruik is maximaal 500 ton.

 

Tijd om kennis te maken

Bent u op zoek naar antwoorden op uw vragen?
Wilt u exact weten welke oplossingen wij u kunnen bieden? Mail of bel ons dan.

Onze contactgegevens

+31 (0)6 46 120 176
info@alioth-support.nl

Waar kunt u ons vinden

Gareelhoek 38
7546 MX Enschede
Nederland

Aanmelden