Waarmee kunnen wij u helpen?

Onderstaand een overzicht van onze meest aangeboden dienstverlening.

RSPO Groepscertificering

Gebruikt u relatief weinig palmolie? Dan is deelnemen aan onze RSPO groeps- certificering voor u een hele interessante optie! Goedkoper en simpeler certificeren is niet mogelijk.

Simpel omdat Alioth u helpt bij het opzetten en implementeren van uw RSPO managementsysteem.

Goedkoop omdat de kosten van de RSPO certificering gedeeld worden met de andere deelnemende bedrijven. Bovendien betaald u niets extra voor onze advisering!

Voorwaarden

  • Uw totale jaarlijkse palmolie gebruik is maximaal 500 ton.

 

FSC<sup>&#174</sup> groepscertificering

FSC® groepscertificering

Snel, gemakkelijk en voor een redelijke prijs FSC certificeren. Certificering conform alle FSC Chain of Custody standaarden is bij ons mogelijk! U wordt uitsluitend begeleid door ervaren adviseurs die ook voor certificerende instanties FSC audits hebben uitgevoerd.

Voorwaarden

  • Uw bedrijf heeft maximaal 15 medewerkers (FTE) in dienst (of 25 medewerkers met een maximale omzet van USD 1.000.000,-);
  • Uw bedrijf is gevestigd in Nederland.

Ook PEFC certificeren?

Bij gelijktijdige deelname aan onze FSC en PEFC groepscertificering, ontvangt u een korting op de deelnemersbijdrage voor het tweede certificatieprogramma.

PEFC groepscertificering

Snel, gemakkelijk en voor een redelijke prijs PEFC certificeren. U wordt uitsluitend begeleid door ervaren adviseurs die ook voor certificerende instanties PEFC audits hebben uitgevoerd.

Voorwaarden

  • Uw bedrijf heeft maximaal 50 medewerkers (FTE) in dienst en;
  • Uw bedrijfsomzet is maximaal 9.000.000 CHF en;
  • Uw bedrijf is gevestigd in Nederland.

Ook FSC® certificeren?

Bij gelijktijdige deelname aan onze FSC (FSC-C118359) en PEFC groepscertificering, ontvangt u een korting op de deelnemersbijdrage voor het tweede certificatieprogramma.

EU Timber Regulation

Sinds 3 maart 2013 moeten alle bedrijven die voor de eerst maal een houtproduct op de Europese markt brengen aan kunnen tonen dat dit product afkomstig is uit een legale bron.

Wilt u weten of de Europese houtverordening op uw bedrijfsactiviteiten van toepassing is of wilt u weten hoe u moet aan tonen dat uw producten uit een legale bron afkomstig zijn? Neem dan contact op met ons op. Wij kunnen u antwoord geven op uw vragen en, indien nodig, helpen met het opzetten van een EU TR Due Dilligence systeem.

Tijd om kennis te maken

Bent u op zoek naar antwoorden op uw vragen?
Wilt u exact weten welke oplossingen wij u kunnen bieden? Mail of bel ons dan.

Onze contactgegevens

+31 (0)6 46 120 176
info@alioth-support.nl

Waar kunt u ons vinden

Gareelhoek 38
7546 MX Enschede
Nederland

Aanmelden