U bevindt zich hier: Alioth >> Diensten >> Projectmanagement

Planmatig en doelgericht

Zijn er bij uw organisatie projecten die vragen om een strakke projectleiding? Heeft uw organisatie geen mogelijkheden om daarvoor capaciteit vrij te maken? Alioth kan u ondersteunen.

Door Alioth wordt iedere opdracht als project uitgevoerd. Mede hierdoor is het leiding geven aan projecten een soort tweede natuur geworden.

Alioth hanteert voor het leiden van projecten een zeer doelgerichte werkwijze. Bij ieder project wordt vooraf vastgesteld wat het project moet gaan opleveren en welke stappen er moeten worden gezet om de projectdoelstellingen te behalen.

Daarnaast worden eventuele afbreukrisico's duidelijk in kaart gebracht, zodat hiermee bij de uitvoering van het project rekening kan worden gehouden. Uiteraard wordt ook een realistische tijdsplanning samengesteld, wordt aandacht geschonken aan het managen van de voor het project beschikbare middelen en wordt gedurende het gehele project de voortgang en de kwaliteit van de projectwerkzaamheden bewaakt.

Ook voor uw onderneming wil Alioth graag ondersteuning bieden bij het uitvoeren van projecten. Wilt u hierover geheel vrijblijvend met Alioth spreken? Neem dan contact op met Alioth.
 
 

 

"Vertel het mij en ik zal het vergeten, laat het mij zien en ik zal het mij herinneren,
betrek mij erin en ik zal het begrijpen."

- Chinees spreekwoord -