U bevindt zich hier: Alioth >> Diensten >> Outsourcing

Flexibel uitbesteden

Is tijdgebrek een belemmering bij het onderhouden van al uw zorgsystemen en/of verbetertrajecten? Wilt u uw aandacht liever richten op uw core business activiteiten en niet te veel worden afgeleid door andere activiteiten? Dan is het interessant om contact op te nemen met Alioth.

Alioth biedt de mogelijkheid om u op dit gebied te ontzorgen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De kosten voor het uitvoeren/onderhouden van ondersteunende processen door Alioth, staan niet in verhouding tot de kosten van het in dienst nemen van een extra medewerker.

Bovendien biedt het (tijdelijk) laten uitvoeren/onderhouden van ondersteunende processen door Alioth u flexibiliteit. U koopt de dienstverlening in voor een vooraf vastgestelde periode en u kunt na afloop hiervan naar eigen inzicht vaststellen hoe u het uitvoeren /onderhouden van ondersteunende processen binnen uw organisatie voortaan wilt gaan vormgeven. Alioth kan dus ook iets voor u betekenen indien u slechts tijdelijk ondersteuning nodig heeft. Deze flexibiliteit is lastig te realiseren wanneer u voor een kortere periode specialistische kennis in wilt huren door het in dienst nemen van een extra medewerker.

Uiteraard profiteert u ook van het feit, dat Alioth altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het betreffende vakgebied. Als Alioth de zorg voor uw ondersteunende processen heeft overgenomen, plukt u hiervan ook direct de vruchten. Heeft u specifieke vragen over de outsourcingsmogelijkheden die Alioth u kan bieden, neem dan contact op met Alioth.
 

 

"Management is efficiency in het beklimmen van de succes ladder;
leiderschap bepaalt welke ladder tegen de goede muur staat."

- Stephen Covey, Amerikaans leiderschap consultant en schrijver -